مـ ـنـ ـتـ ـد يـ ـا ت هـ ـو جـ ـا ن HoGaN.Yoo7.com

قلب واحد .. نبض واحد .. لموقع واحد .. جمعنا كلنا
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلالأعضاءالمجموعاتدخول

شاطر | 
 

 محشي البطاطس باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بنت الاسلام
عضو جديد
عضو جديد


عدد الرسائل : 12
تاريخ التسجيل : 23/02/2008

مُساهمةموضوع: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   2/23/2008, 9:28 pm

محشى البطاطس باللحمه المفرومه

المقادير
كيلو من البطاطس المتوسطه الحجم ياليت تكون مستطيله شوى
نصف كيلو لحم مفروم
2 بصله مفرومه
2 فص ثوم
2 ملعقه صلصه طماطم
حبتين طماطم مقطعه مكعبات صغيره
ملح فلفل اسود بهارات شطه

الطريقه

نبدء بتقشير البطاطس وحفرها بحيت نترك الجوانب بسمك 2 سم ثم نقلى البطاطس فى زيت حتى يصير لونها ذهبى فاتح يعنى ما نتركها تستوى بس تدبل من الزيت ونضعها على فوط مطبخ
فى اناء اخر نضع البصل المفروم يتشوح ونجركه حتى يصبح شفاف (الى تحب تضيف ملعقتين زيت براحتها ) اناافضل الطبخ بدون دهون لات اللحم فيه ما يكفى من الدهون
ثم نضيف الثوم المفروم وبعده اللحم ونحرك مع اضافه البهارات والفلفل والملح
نغطى اللحم حتى يتشرب من السؤائل الى يفرزه اللحم
ثم اضيف اليه مكعبات الطماطم مع الصلصه والشطه ونتركها تستوى 10 دقايق حتى تجف كل السوائل من اللحمه

بعدها نحشى حبات البطاطس بخليط اللحم المفروم
ونتركها جانبا
فى صنيه الفرن نضع ملعقتين زيت + بصله جوانج تتشوح ثم نضيف اليها قلب البطاطس تتقلب شوى ثم نضع لها الملح ونرص فوقها حبات البطاطس المحشيه وندخلها ربع ساعه الفرن وتقدم مع رز ابيض
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
الـ ـطـ ـيـ ـب
عضو ذهبي
عضو ذهبي
avatar

عدد الرسائل : 229
الموقع : http://hogan.yoo7.com
تاريخ التسجيل : 02/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   2/23/2008, 9:34 pm

[center]بجد ماشاء الله عليكي يا بنت الأسلام

انا طبعا فى القسم دة مقدرش أقول أو اعدّل أى تعديل عالموضوع

بس كل اللى اقدر اقوله

تقبلي مروري[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://hogan.yoo7.com
بنت الاسلام
عضو جديد
عضو جديد


عدد الرسائل : 12
تاريخ التسجيل : 23/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   2/24/2008, 4:47 pm

[center]لا طبعا عدل براحتك

وتقدر تقول رايك بكل صراحة

واي خدمة[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
الـ ـفـ ـهـ ـد
مدير المنتدي
مدير المنتدي
avatar

عدد الرسائل : 93
الموقع : http://hogan.yoo7.com/
تاريخ التسجيل : 12/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   2/24/2008, 7:34 pm

[center]تسلم ايدك على الوصفة الجميلة

فعلا هى حلوة بس
انا مجربتهاش


تقبلى مرورى

[color:a026=green] [ الفــ ـهـ الاسمر ـد ] [/color][/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://hogan.yoo7.com/
KaPoO
عضو ذهبي
عضو ذهبي
avatar

عدد الرسائل : 213
العمر : 28
الموقع : http://hogan.yoo7.com
تاريخ التسجيل : 26/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   2/26/2008, 1:45 pm

[size=18][color:8e62=orange][center]تسلم ايدك يا بنت بجد انا شبعت اوووووووى وشوفى هتعملى اي بعد كدة على العشا Very Happy Very Happy Very Happy
[img]http://www.m5zn.com/uploads/7d029f00ce.jpg[/img][/center][/color][/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
النهاردة زى بكرة
عضو جديد
عضو جديد


عدد الرسائل : 8
تاريخ التسجيل : 12/09/2008

مُساهمةموضوع: رد: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   9/12/2008, 12:32 am

هى اكلة حلوة بس احنا اصلا لاقين البطاطس اما نلاقى الحمة بلاش بقى تفرينا بالمواجع ال هشة هشة ملقاش غير الحمة وينشة Razz
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عاشق الملكي
عضو جديد
عضو جديد


عدد الرسائل : 26
تاريخ التسجيل : 23/09/2008

مُساهمةموضوع: رد: محشي البطاطس باللحمة المفرومة   10/5/2008, 5:12 am

[color:100a=red]
[center] مشكووووووووره أختي بنت الأسلام

على الموضوع ونشاء الله بتوفيق

تحياتي عاشق الملكي [/center]
[left] [center] وسلام قبل الختام [/left][/[/color]center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
محشي البطاطس باللحمة المفرومة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مـ ـنـ ـتـ ـد يـ ـا ت هـ ـو جـ ـا ن HoGaN.Yoo7.com :: منتديات حواء :: منتدى مطبخ هوجان-
انتقل الى: